søndag den 27. november 2011

Kvinder er empatijægere


Kvinder er luskede empatijægere

De fleste kvinder jager uhæmmet empati fra mænd. Der er mange luskede metoder, som tages i brug, hvis der opstår behov for at blive nurset af det stærke køn. Der er faktisk ingen grænser for, hvad kvinder vil gøre for at få vores omsorg.

De fleste mænd har sikkert prøvet at sidde i et selskab, hvor kvindesnakken går på fødsler, og hvor hårdt det er. Den ene drabelige historie efter den anden fortælles med store rødsprængte øjne og dybe drabelige suk, så selv den mest hardcore mandschauvinist kan få dårlig samvittighed og kvalme. I kvinders øjne findes der ganske enkelt ikke noget hårdere end at føde børn.
Det er dog vigtigt, at man som mand ikke lader sig manipulere af disse historier. Personligt er jeg ikke i tvivl om, at det ikke er hårdt at føde børn. I så fald vil gud helt sikkert have sat mændene til det. Det
er trods alt liggende arbejde, som i nogen tilfælde endda sker i badende tilstand. Hvordan kvindekønnet har formået at gøre dette til en lidelse er mig stadig ubegribeligt, og viser vel egentlig
bare, hvad vi mænd er oppe imod.

Kvinder overdriver ganske enkelt mere end mænd. Det er en af de ting i livet, som vi bare må leve med, for det er ganske umuligt at ændre. Kvinder har ganske enkelt ikke nogen realitetssans, når empatijagten er i gang.

Et andet eksempel er mængden af sko. De fleste mænd har 3-4 par sko, hvilket for de fleste er mere end nok. Kvinder har derimod ofte 20-30 par. Hvor mange fødder er det lige de har? Hvem er det lige, der hænger på regningen? Og hvorfor får de vabler af 90 procent af alle sko? Min teori er, at det smukke fordrejende hunkøn lokker det naive hankøn til at købe deres sko, fordi de ved, at det giver vabler, og man derfor muligvis kan få omsorg. Man vælter ganske frivilligt gerne en hel aften rundt på høje stiletter, hvis bare det kan give en vabel.

Når kvinder er skrøbelige, så bliver mænd ofte empatiske. Selv i middelalderen var der enkelte mænd, som lukkede øjnene, når man brændte hekse. Kvinder behøver ikke lyve, for at få mænds omsorg, hvis bare de lærer at åbne en øl.
Tak.

4 kommentarer:

  1. Du har så meget ret i det sidste du skriver!

    Godt nytår

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak. Håber det går godt i det forvirrede sind. Og forsinket godt nytår til dig også.

      Slet
  2. Vi tales ved når du selv har født, asshole!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej trunte. Du er blevet hidsig på dine gamle dage :D

      Slet